Το Δικηγορικό Γραφείο

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι γνωστό για το θετικό και πρακτικό τρόπο που λειτουργεί. Με την ειλικρινή προσέγγιση και την ευρεία εμπειρία μας, παρέχουμε νομική συνδρομή στους πελάτες μας ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, σε πολλούς τομείς του δικαίου. Δέσμευσή μας είναι, η επίτευξη των στόχων των πελατών μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και η παροχή απλών και ξεκάθαρων νομικών συμβουλών ακόμη και σε πολύπλοκα νομικά ζητήματα

Με ανοικτό πνεύμα και πρακτικούς ανθρώπους "επί το έργον", επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υπόθεση σας.

Όταν συνεργάζεστε με το δικηγορικό γραφείο Τσιναρέλης, Συρίμης & Συνεργάτες έχετε στη διάθεσή σας ένα επαγγελματικά καταρτισμένο και αφοσιωμένο προσωπικό που θα σας στηρίξει.

Σταύρος Τσιναρέλης

Ο κ. Σταύρος Τσιναρέλης είναι ο ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου Τσιναρέλης, Συρίμης & Συνεργάτες. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εγγεγραμμένος δικηγόρος στον Παγκύπριο Δικηγορικό Συλλόγο, με ενεργή και πλούσια δικαστηριακή δράση.

Πέραν των σύνηθων κλάδων του Δικαίου και την σχετική δικηγορική πρακτική σε σχέση με αυτούς, ασχολείται επίσης με τις νομικές πτυχές του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κύπρο. Είναι μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια εταιρειών με έδρα τους την Κύπρο, παρέχοντας τους πλήρη νομική υποστήριξη.

Επίσης, είναι αθλητικός δικαστής στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, από το 2005.

Δήμος Συρίμης

Ο κ. Δήμος Συρίμης, είναι συνιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου Τσιναρέλης, Συρίμης & Συνεργάτες. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εγγεγραμμένος δικηγόρος στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, με ενεργή και πλούσια δικαστηριακή δράση.

Έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και ενασχόλησης με πολλές πτυχές του Δικαίου και άσκησης της δικηγορίας και ασχολείται μεταξύ άλλων με θέματα που άπτονται του Αστικού, Εργατικού, Οικογενειακού, Ποινικού, Διοικητικού και Εταιρικού Δικαίου.

Πέραν των πιο πάνω, διακρίνεται για τις άριστες δεξιότητες επικοινωνίας και πνεύμα ομαδικότητας που τον διακατέχουν, καθιστώντας τον ένα ισχυρό παράγοντα του Δικηγορικού μας Γραφείου.

Χαράλαμπος Ιακωβίδης

Ο κ. Χαράλαμπος Ιακωβίδης είναι Νομικός Συνεργάτης του Δικηγορικού Γραφείου Τσιναρέλης, Συρίμης & Συνεργάτες.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς ως ανώτερος νομικός σύμβουλος.

Έχει μεγάλη και πλούσια εμπειρία σε θέματα που αφορούν απαιτήσεις αποζημιώσεων, προσωπικών τραυματισμών από ατυχήματα όλων των ειδών. Έχει πολύ καλή γνώση και ικανότητα για τον χειρισμό υποθέσεων που αφορούν περίπλοκες πτυχές του δικαίου περί αστικής ευθύνης και αξιώσεις αποζημιώσεων ένεκα αμέλειας ή αδικοπραξίας
.

Μιχάλης Γ. Χατζηρούσσος

Ο κ. Μιχάλης Χατζηρούσσος είναι εξωτερικός Συνεργάτης και Σύμβουλος του Δικηγορικού Γραφείου Τσιναρέλης, Συρίμης & Συνεργάτες, σε θέματα ασφάλειας και υγείας, περιβαλλοντικής πολιτικής και διαχείρισης συστημάτων ποιότητας σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Είναι Διευθυντής του Κέντρου Επαγγελματικής Αριστείας, μιας καταρτισμένης συμβουλευτικής εταιρείας που ειδικεύεται σε συστήματα διαχείρισης της ποιότητας, ελέγχου ποιότητας και κατάρτισης. Επιπλέον είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με αντικείμενο την Διαχείριση Ποιότητας και την Διαχείριση της Αλλαγής.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής της αποτελεσματικής ηγεσίας, λαμβάνοντας τρόπους πρακτικής προσέγγισης σε θέματα διαχείρισης και αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη και σύμβουλο του Δικηγορικού μας Γραφείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

• Τηλέφωνο: + 357 22 251726 + 357 22 011431 Fax: + 357 22 770543
  • Ηλ. Ταχ. : info@tsinarelis-associates.com
  • Διεύθυνση: Αργυροκάστρου 19, 1100, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία, Κύπρος.